De la URSS la UE

Uniunea Europeană reșapează vechi idei staliniste, cum ar fi strămutarea populațiilor. Metodele sunt mai soft, dar obiectivele urmărite sunt asemănătoare. Stalin și acoliții lui mutau popoarele ca piesele de pe tabla de șah, prin întreaga Uniune Sovietică, deportând tătarii din Crimeea în Siberia, polonezii din Ucraina și Bielorusia în RSS Kazahă, germanii de pe Volga în RSS Kazahă și în Siberia, etc. Scopul urmărit era distrugerea coeziunii sociale și neutralizarea popoarelor și populațiilor ostile.
Junker, Merkel și compania vor să aducă africani, arabi, pakistanezi, etc. în Europa chipurile ca să-i utilizeze ca forță de muncă, deoarece populația îmbătrânește. De ce nu aduc moldoveni, ruși, bieloruși, ucraineni, armeni sau georgieni? Vă amintiți, dragi prieteni, cum își vindeau românii, după 1989, casele și pământurile ca să cumpere vize pentru țările din vestul Europei? Europenii pomeniți mai sus, cu toate că sunt mai școliți și calificați, nu prezintă interes tocmai pentru că sunt europeni și au aceeași cultură și religie ca și ceilalți europeni. Musulmanii, în schimb, pot forma o contrapondere populațiilor europene și le pot neutraliza atunci când acestea se vor răscula, sătule de experimentele sociale ale corifeilor UE. Uniunea Europeană mai are puțin și sucombă, iar oamenii noștri politici vor să intre în Spațiul Shengen, să adere la euro și alte scamatorii. În loc să fie atenți la mișcările Marii Britanii, care a fost mereu, de-a lungul istoriei, în tabăra câștigătoare, ei vor să meargă pe mâna Germaniei. Oare ce ar zice Brătianu, regina Maria și ceilalți făuritori ai României Mari?

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.