Dihonia

Dihonia se întețește pe zi ce trece. Dragnea, simțindu-se amenințat, a plecat prin Orient să adune oaste de strânsură și a făcut închinăciune la Netanyahu. A recunoscut ceea ce știe și ultimul repetent din învățământul românesc, dar unui liber cugetător ca el i-a fost greu să recunoască, și anume că Ierusalimul este capitala Israelului. Acest lucru a stârnit mânia președintelui, care a făcut închinăciune mai demult la coana Merkel și a scos în stradă batalioanele de asalt ale #rezistenților. #Rezistenții ăștia pretind că ar fi anticomuniști, dar eu îi bănuiesc că sunt fasciști sadea. După cum vorbesc și Hitler pare să fi fost un om cumsecade, blând și cu frică de Dumnezeu. Nu a scos batalioanele de asalt numai în stradă ci și în mediul online, mediul lor favorit, unde tulbură mințile românilor nedeprinși cu cugetarea. Lupta dintre Germania , SUA și Rusia pentru Europa de Est se întețește, iar Dodon are vise erotice cu harta Moldovei Mari, pe care a primit-o de la Putin, Orban umblă prin Europa cu harta Ungariei Mari, iar Trump ne poate pierde într-o noapte, cu totul sau pe bucăți, la o partidă de poker cu Putin, Merkel sau, Doamne ferește, Erdogan. La cât de incompetentă și fără viziune este clasa noastră politică, este posibil orice. Vă dați seama, stimați compatrioți, care ați învățat puțină istorie, cât de periculos este să implici puteri străine într-un conflict intern ?

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Partidul e-n toate și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.