Fasciști și tehnocrați

Este din ce în ce mai evident că manifestațiile din Piața Victoriei au fost organizate sau confiscate de neofasciști. Lăsând la o parte mulțimea lozincilor din piață și mai ales cele publicate pe internet, din care se observă extremismul unei bune părți a protestatarilor, putem vedea similitudinea dintre principala lozincă a protestatarilor din piață imagesși sigla mișcării legionare.miscarea-legionara
Să înțelegem că președintele nostru, care și-a arătat sprijinul pentru protestatari, este neofascist ? Noi sperăm că a fost greșit îndrumat de consilieri și credem că ar trebui să urmeze niște demisii.
Pe de altă parte, neofasciștii autohtoni știu că românii sunt departe de a fi naționaliști, ba, mai mult chiar, se urăsc între ei, astfel încât nu au șanse de a câștiga niște alegeri libere, din acest motiv tot încearcă să ajungă la putere prin presiunea străzii, cu largul concurs al președintelui, sub titulatura de tehnocrați.
Atacurile permanente la adresa parlamentului, instituția reprezentativă a sistemului democratic și susținerea fără discernământ a instituțiilor de forță, de parcă procurorii, judecătorii, serviciile ar fi  niște îngerași, ne conduc la impresia că, sub pretextul luptei împotriva corupției, se efectuează un atac concertat asupra firavului sistem democratic din România.

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Partidul e-n toate și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s