Uniți în cuget și-n(e)…simțiri !

Băieții care se ocupă cu manipularea în mass-media românească au înnebunit de-a binelea sau ne consideră idioți. Zilele trecute se chinuiau să ne convingă că Marian Munteanu, liderul studenților din Piața Universității din anii 90, a fost informator al securității. O fi fost, nu băgăm mâna în foc, cu toate că nu credem, dar de ce nu publică stăpânii lor dosarele securității pe internet, să ne facem singuri o opinie? Noi știm de ce. Zilele acestea tot încearcă să ne convingă că tinerii care au manifestat pentru unire sunt oamenii lui Putin, deci președintele rus este unionist. Noi nu credem, dar dacă ar fi așa, atunci înseamnă că Putin este prietenul nostru, iar Obama este dușmanul nostru, pentru că, nu-i așa, oamenii săi, ambasadorii SUA la Chișinău și București sunt împotrivă.
Băieții aceștia au spus, ca la cărțile de manipulare, adevăruri doar pe jumătate: Putin este unionist, dar , completăm noi, numai cu Rusia, iar noi suntem prieteni cu Obama, dar nu este el prieten cu noi.

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s