Istoria după Brexit.

Campionatul european continuă. În timp ce echipele luptă în arenă, galeriile se bat în stradă. Teroriștii ISIS urmăresc cu înfrigurare desfășurarea partidelor, amânându-și sinuciderea până după marea finală, căci, nu-i așa, nu te poți duce în împărăția profetului fără să știi cine a câștigat campionatul și nici nu poți strica afacerea de miliarde a organizatorilor, pentru că morți-s morți, iar afacerile sunt afaceri. Perfidul Albion, profitând de neglijența oficialilor de la Bruxelles, a părăsit Uniunea Europeană, spre bucuria Berlinului care poate să facă, în sfârșit, din Europa un imperiu german și să se logodească din interes cu Moscova, pentru bogățiile Siberiei. Incompetenții noștri conducători vor să treacă la euro când ceilalți vor să scape de el, când Orban joacă la ruleta rusească, iar Putin se joacă cu păpușile Matrioska. Nefericitul nostru președinte se joacă cu axa Washington-Londra, căutând să o îndrepte înspre Berlin, în timp ce Erdogan se uită cu un ochi la Moscova și cu celălalt la Atena, iar cu mâna scotocește pe la Damasc.
“Și chiar în acest an – o spune Nostradamus – teologii vor deveni dușmani.
Vor suprima injust legile sacre.”

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în România o(cultă) și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.