Oameni mari

– Băieți, așa nu se mai poate, tot timpul mă critică aliații noștri, vuiește presa internațională, ce naiba, nu mai puneți botul, nu mai luați șpagă. Nu vă mai ajung banii… sunteți toți milionari, unii dintre voi chiar miliardari… Sunteți bolnavi?
– Șefu, nu se poate! – interveni Poc.
– De ce? – întrebă mirat Președintele.
– După ce ne-ai criticat anul trecut, am fost la psihiatru, am făcut terapie câteva luni, apoi, cu toate că nu cred, la sfatul nevestei, m-am jurat la popă.
– A dat rezultate? – întrebă curios președintele.
– A dat, șefu, cu toate că mai transpiram când vedeam banii, mă abțineam, da am scăzut în sondaje.
– Cum așa?
– Lumea a început să mă creadă cinstit, nu mai avea încredere în mine, mă bârfea pe la colțuri. De la 70% încredere, în șase luni am ajuns la 10%. Electoratul iubește corupția, șefu, toți e corupți.
– Așa e, șefu, dacă nu te corupi înseamnă că ești prost – interveni și Pinalti. Nu vezi, șefu, că pe Cherecheș l-au ales primar din arest? Pe proști nu-i iubește electoratul.
– Adică pe… cinstiți – completă Ciolănel.
– Dacă vă arestează DNA-ul?
– În ziua de astăzi, dacă nu stai măcar un an la mititica, n-ai noroc în politică -zice Pinalti – acolo-i toată floarea, școala-i nimica pe lângă mititica, e intelectuali, e scriitori… e oameni mari, șefu.

Reclame

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Partidul e-n toate și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s