România între Orban și Putin

Uniunea Europeană are zilele numărate, Spațiul Schengen deja se desființează și nici NATO nu se simte prea bine. Se poate vedea acum politica imbecilă a guvernelor postdecembriste, ca să nu spun trădătoare. După cum poate vă aduceți aminte, cu toate că nu mizez pe ținerea de minte a compatrioților noștri, guvernele noastre se lăudau că singura alternativă a României este intrarea în UE și NATO. Păi, niște guverne responsabile trebuiau să aibă alternativă. Dacă dispar UE și NATO, se sfârșește istoria? Dispare România? Marile puteri și-au dat mâna cu bolșevicii români și au jefuit România. Aduceți-vă aminte de contractele frauduloase cu Bechtel, de securizarea frontierelor care a costat 700.000.000 de euro, de vânzarea Petrom-ului, de pădurile noastre tăiate de o firmă austriacă, de distrugerea economiei românești sacrificată pe altarul UE și NATO. Cine plătește pentru asta? Unde au fost serviciile românești care au fost plătite și au jurat să apere România? Văd că opinia publică și autoritățile române nu înțeleg un lucru elementar: singurii care pot face România prosperă și o pot apăra sunt românii. Ceilalți nu au niciun interes, chiar dimpotrivă.
Cred că mai putem repara câte ceva, dar avem puțin timp la dispoziție și, în prealabil, ar trebui să scăpăm de clica post-decembristă. Mai mult ca sigur UE se va reconfigura, iar România va ajunge în zona gri. Orban și cu Putin deja au împărțit România, dacă până atunci nu se dezintegrează singură.

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s