Așa se rescrie istoria.

Bolșevicii din România au pornit la vânătoare de fasciști. Îi caută prin manuale, pe străzi sau prin cărțile de istorie. Se luptă cu autoritățile locale să schimbe numele străzilor, să dea jos statuile și să șteargă din istoria neamului pe toți cei care au luptat într-un fel sau altul împotriva comunismului și a ocupantului străin și, evident, ce pot să fie cei care nu sunt de acord cu ei? Nebuni sau fasciști, prin urmare, locul lor este fie la ospiciu, fie la pușcărie. Ca să le fie lupta mai eficientă, au făcut o lege ineptă, care lasă loc la interpretări abuzive și care pune în pericol libertatea de expresie. Ca să fiu sincer, nici mie nu-mi plac fasciștii și nici legionarii, dar și mai puțin îmi plac bolșevicii, deoarece cu fasciștii m-am întâlnit numai în cărțile de istorie, dar cu bolșevicii m-am întâlnit în realitate și nu a fost plăcut.
Ceea ce mă miră pe mine este că bolșevicii nu sunt îngrijorați de neofasciștii de astăzi care propovăduiesc pe internet crima ca luptă politică, ci sunt preocupați să rescrie istoria. Astfel, ei îl consideră mai periculos pe Petre Țuțea, fie-i țărâna ușoară, pe care l-au ținut la pușcărie 13 ani, i-au luat stiloul din mână ca nu care cumva să scrie ceva și care, dacă a avut vreo vină, și-a ispășit-o cu vârf și îndesat și nu sunt preocupați de neofasciști notorii, cum ar fi Mihai Giurgea care pe blogul său „Capitalism pe pâine” instigă de ani de zile la crimă. Mă băieți, n-o fi omul vostru? Parcă îmi aduc aminte de arhicunoscuta lozincă „Căpitane, nu fi trist, garda merge înainte prin Partidul Comunist”.

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Partidul e-n toate și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.