Clasa politică și siguranța națională

Principalul pericol pentru siguranța națională este actuala noastră clasă politică, provenită din rândurile partidului comunist, securității, a celorlalte instituții represive și a lumii interlope. Partidul comunist nu a pierdut puterea în timpul evenimentelor din decembrie 1989, ci s-a disimulat în toate partidele, conducând în felul acesta România până în prezent.
În România au fost puțini comuniști. Eu am trăit 30 de ani în comunism și nu am cunoscut nici unul. Am văzut, în schimb, o liotă de trădători și oportuniști, oameni fără educație, care ar fi făcut orice fărădelege pentru a se cățăra în ierarhia comunistă și a aduna bani și bunuri fără muncă. Unii dintre ei aveau școală, dar nu aveau educație și noțiuni precum cinstea, onestitatea, dreptatea, adevărul, binele, frumosul nu aveau pentru ei nici un sens. Între ei era acea solidaritate perversă provocată de participarea la crime și fărădelegi. Neavând educație, nu și-au putut educa nici progeniturile, astfel încât asistăm la penibilul spectacol al beizadelelor promovate în politică și afaceri și care continuă activitatea infracțională a părinților. Această faună nu are nici o apetență pentru democrație și a construit un sistem oligarho-anarhic în scopul jefuirii sistematice a țării.
Distrugerea fostei elite a fost continuată și după decembrie 1989 prin marginalizare socială, sărăcire provocată și deposedarea de fostele proprietăți. Indivizii aceștia nu au nici un respect față de lege și față de justiție, în general. Acest lucru se vede și în zilele acestea, când sunt cercetate infracțiuni la legile retrocedării. Perversitatea sistemului se observă și din felul în care este gestionată și aplicată justiția. Hotărârile judecătorești se pun în aplicare după bunul plac al unor indivizi care conduc instituțiile statului. Cunosc oameni care au obținut hotărâri judecătorești de retrocedare din anii 90 și care nu au fost puse în aplicare nici acum, după 20 de ani de la data pronunțării. Aceasta este o politică deliberată de spoliere a adevăraților proprietari care, sub presiunea anilor și nevoilor, pierzându-și orice speranță, vând drepturile litigioase unor indivizi din sistem pe niște sume ridicole, care, apoi, obțin proprietățile sau despăgubirile în câteva săptămâni.
Sistemul își crește și promovează cadrele din sine însuși, conform cutumelor mafiote, astfel încât fiii, fiicele, nurorile, ginerii, nepoții, finii ocupă funcții importante în stat și transmit mai departe cutumele statului mafiot. Că sistemul procedează așa nu mă miră, însă m-au oripilat legăturile bolnăvicioase între mafioto-comuniștii români și oficialitățile statelor democratice care au condus la nimicirea firavei opoziții democratice.
În ultimul timp se întâmplă lucruri ciudate, se pare că cineva vrea să curețe România. Dar cine să fie? Statele Unite, pe fondul războiului din Ucraina? Uniunea Europeană? Serviciile secrete și DNA-ul? Sau este doar o luptă între mafioți, cu ajutorul instituțiilor statului? Vom vedea!

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Partidul e-n toate și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.