Ion Iliescu – liderul dreptei

Comuniștii sunt pricepuți într-un singur domeniu: la manipulare și diversiune.
Diversiunea din decembrie 1989 a fost făcută cu scopul materializării unei idei diabolice: disimularea partidului unic într-o puzderie de partide și partidulețe, care să acopere tot spectrul politic, astfel încât partidul comunist să fie în același timp la putere și în opoziție și să joace comedia democrației.
Ceea ce i-a încurcat a fost apariția partidelor istorice și, în special, a Partidului Național Țărănesc și a Partidului Național Liberal, în fruntea cărora erau foști deținuți politici. Operațiunile de preluare – lichidare a partidelor istorice au început imediat după reînființarea lor, prin tehnici specifice partidelor comuniste: defăimare, infiltrare, diversiuni, manipulări, mineriade, tehnici insurecționale, etc. Primul a căzut PNȚ-CD, care nu și-a mai revenit nici în ziua de astăzi. Acum, se încearcă lichidarea PNL prin înglobarea lui într-un mega – partid așa-zis de dreapta, prin fuziune cu PDL-ul, care a trecut într-o noapte de la stânga la dreapta. Nu întâmplător, susținătorii fuziunii sunt Petre Roman și Sorin Frunzăverde, comuniști notorii care s-au disimulat în PNL. Dacă se merge în ritmul acesta, nu ar fi de mirare să-l vedem pe Iliescu lider al dreptei. Că partidele noastre nu sunt niște partide veritabile se poate observa din ușurința cu care trec dintr-o parte în alta, schimbându-și ideologia și reprezentarea socială. Execută un ordin?

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Partidul e-n toate și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.