Statul român îşi plăteşte bine torţionarii, s-ar putea să mai aibă nevoie de ei.

Guvernanţii postdecembrişti s-au plâns şi se plâng că nu au bani să-şi plătească profesorii, medicii, funcţionarii, etc. În acest timp, statul cheltuieşte pentru un puşcăriaş aproximativ 3200 lei pe lună, în timp ce salariul mediu net al unui profesor este de aproximativ 1400 lei, iar al unui începător 700 lei. Plăteşte pensii grase foştilor torţionari ai regimului comunist (vezi cazul Vişinescu, pensie de aproape 4000 lei pe lună şi cazul Ficior, pensie de peste 5000 lei pe lună), în timp ce un medic rezident are un salariu de 800 lei, pensia medie este de 700 lei, iar alocaţia unui copil 50 lei. Exemple din acestea sunt foarte multe, dar nu le mai dau. Vă spun doar atât: fraţi români, sunteţi cam tâmpiţei, ca să nu spun tâmpiţi de-a binelea, de vreme ce acceptaţi aşa ceva.

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Statul român îşi plăteşte bine torţionarii, s-ar putea să mai aibă nevoie de ei.

  1. Miruna zice:

    E strigator la cer Mihai, nu este posibil ca tortionarii sa castige mai mult decat un profesor, medic, etc. Cu atat mai mare este indignarea datorita faptului ca acestia aveau ca obiectiv lichidarea elitei politice, ori un medic castiga de 2 sau chiar 3 ori mai putin, in conditiile in care acesta salveaza vieti omenesti. Noi cand ne trezim?

    • mihaiignea zice:

      Nu ştiu dacă o să ne mai trezim Miruna, Poporul nostru se comportă ca o herghelie în care au fost sacrificaţi armăsarii de rasă şi au rămas mârţoagele. Nu are dorinţa şi voinţa de a se împotrivi răului. Mă tem că România are zilele numărate. Seamănă cu un stârv din care rup hălci toţi necrofagii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.