Păroşii dregători

Pe ministrul Administraţiei şi Internelor, Radu Stroe, l-a luat gura pe dinainte sau, altfel spus, gura păcătosului adevăr grăieşte. Azi dimineaţă, la o emisiune de ştiri de la o tembeliziune centrală, a spus că va trimite o comisie formată din colonei şi generali în teritoriu ca să vadă ce fac lupii când ajung şefi de haită, „să-i mai dojenească şi, în puţine cuvinte, să le aducă aminte datoriile lor” şi să schimbe pe cât posibil „purtarea lor cea proastă”.

Domnule ministru, de unde aveţi, domnule, generali şi colonei la Ministerul Administraţiei şi Internelor, păi nu s-a demilitarizat ministerul acum câţiva ani? Domnule, pe noi nu ne păcăliţi, aţi coafat purcica, aţi fardat-o, aţi dus-o la pedichiură şi vreţi să ne-o prezentaţi ca fiind o mare doamnă?

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Păroşii dregători

  1. Pop zice:

    „Fosta-i lele, cat ai fost, dar acu’ e lucru prost”.Vom comenta la nesfarsit despre incompetenti,lingai,personaje trecute si invechite,numite si rasnumite in functi si posturi de mii si zeci de mii de euro,in fiecare luna,afaceri cu statul,facute departe de ochii lumii,de noi,prostimea,care nu dam semne ca ne putem trezi odata,parca suntem haraziti sortii.Nu te mai mira Mihai,prietene,ei nici macar nu vad decat bani si avutie in fata ochilor,lumea romaneasca,i-a ales!Cu bine,pe curand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s