Un Domn în top

Am auzit că într-un sondaj de opinie, făcut de nu ştiu cine, la capitolul încredere, Majestatea Sa Regele Mihai şi familia regală ocupă primele trei locuri. Dacă este aşa, atunci înseamnă că românii s-au deşteptat şi Dumnezeu, în marea lui bunătate şi înţelepciune, le-a dat românilor ceea ce le lipseşte de multă vreme, adică mintea lor cea de pe urmă.
România datorează foarte mult regilor săi, care au construit împreună cu elita politică şi cu societatea civilă, România modernă. Nu întâmplător, burghezia comunistă din România, continuatoarea ilegitimă a regimului comunist, turbează literalmente când aude de Majestatea Sa şi un cor de calomnii absurde, preluate din propaganda comunistă, inundă cea mai mare parte a media, tulburând minţile nedeprinse cu cugetarea a majorităţii românilor.
Dacă este aşa şi Majestatea Sa se află pe primul loc în topul încrederii, atunci înseamnă că duhul de buimăceală a început să se risipească şi românii fac deosebirea dintre un domn adevărat şi nişte ciocoi nărăviţi de multă vreme la rele.

Anunțuri

Despre mihaiignea

Adevaratele noastre valori sunt binele, adevărul şi frumuseţea. Dar, din păcate, binele nu prea îl putem face, adevarul nu-l cunoaştem iar frumuseţea...........
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s